+32 496 876307 info@energy-nexus.org
Ron Farmery Reiki Usui (1, 2 & 3) Quantum-Touch certified level 1 instructor

Ron Farmery

 

Usui Reiki Master

Quantum-Touch®
Certified level 1 instructor

 

Wie ben ik?

Men moet soms een andere weg inslaan om betere dingen te laten gebeuren. Een loopbaan die in 1967 begon in de ICT wereld, vele programma’s schrijven, les geven om eigen kennis te mogen en kunnen doorgeven, dat zijn allemaal zaken die aangenaam waren.

In 2010, kreeg ik de kans om Quantum-Touch te ontdekken. Even later, had ik de gelegenheid om de kracht van Reiki te ontdekken. Ik was heel dankbaar omdat het me de kans gaf om nog meer mensen te helpen. Het werken met energie, healing op gang kunnen brengen, dat is zonder twijfel iets waardoor men niet alleen het lichaam maar harten en zielen raakt.

Kan je iets belangrijker bedenken?

Als ik terugblik op de jaren ’90, dan merk ik dat ik veel eerder al het gevoel had dat er iets ontbrak, dat ik de ‘technische’ wereld van computers even opzij moest laten liggen, dat er belangrijkere taken te vervullen waren. Onze opvoeding, de druk van het maatschappelijk leven alom, het voelt alsof we ons diepste ‘zijn’ ergens kwijtraken onderweg. In de loop der jaren is er meer om meer het gemis en/of de nood dichter bij onszelf te komen, ons echte ‘zelf’.

De voorbije twintig jaar heb ik alsmaar meer deuren opengezet. Ik luister, ik lees, ik leer, ik ontdek. Mijn interesses gaan alle kanten uit. Usui Reiki Master, Quantum-Touch (Level 1, Level 2, Self Created Health, Certified level 1 instructor), radiesthesie (pendelen), spiritualiteit, reïncarnatie, leven, dood, gidsen, essentiële oliën, edelstenen en mineralen, Ho’oponopono, EFT, en NVC (Marshall Rosenberg’s Non Violent Communication – een workshop met Thomas d’Ansembourg).

Sinds augustus 2023, heb ik een radio amateur certificaat (HAREC – Klasse A). Mijn callsign is ON1EE. Dit zijn maar een paar van de dingen die ik met veel aandacht heb bekeken in de voorbije jaren. Ik ben nog helemaal niet klaar, er is nog veel meer te leren!