+32 496 876307 info@energy-nexus.org
Via deze pagina wil ik u graag links aanbieden. Iedere link stemt overeen met een persoon (of personen). Een persoon, dat wil zeggen kennis, eigen technieken, uitspraken, meningen, raadgevingen, enz.

Zelf ben ik nog steeds bezig met leren, luisteren, ontdekken. Het stopt nooit; het zal nooit stoppen. Het is geen eenvoudige weg maar het is een boeiende weg om af te leggen. De kronkels, die moet men erbij nemen. Het belangrijke is de openheid naar de andere toe, naar de boodschap.

Leysehoef

Centrum voor Bewustzijn en Positieve Gezondheid
in Westerlo, Vlaanderen.

Het centrum zoekt steeds nieuwe en kwalitatieve lesgevers en mensen die zelf een lezing of workshops geven die kaderen binnen de visie en missie van het centrum.

Hilde Quintens

Hilde spreekt over plooien en verplooien, steeds opnieuw, om zich ten volle te kunnen ontplooien. Hilde heeft een hele bagage van opleidingen (zo heb ik haar leren kennen) en ze blijft leren. Haar mooie website vertelt in detail wie ze is, wat haar bezighoudt, hoe ze lichaamstaal en bewustwording combineert.

Bewuster - Bart Lepla

Het is mijn missie om méér levens-bewustzijn en kennis bij de mensen te brengen en zovéél mogelijk mensen bewust (en ‘wakker’) te maken van wat er gaande is (en jammer genoeg ook serieus scheef loopt) op deze óh-zó mooie planeet…

Ook wil ik mensen (en de planeet) helpen om gezond te blijven en (chronisch) zieke mensen helpen om terug gezond(er) te worden. Dit door te begeleiden óf met de juiste mensen en/of kennis in contact te brengen.

Stefaan de Wever - Riet Vijverman

Sinds 1982 zijn Stefaan de Wever en Riet Vijverman bezig met het Groene Dag project. Bij de oprichting van Groene Dag in 1982 was het motto : vrede, gezondheid en geluk. De inhoud van Groene Dag is uitgegroeid tot een drievoudige doelstelling: het publiek helpen te eten, natuurlijk te leven en positief te denken. 

Het instrument daarbij is de boodschap van de Natuurlijke Hygiëne.

Groene Dag verdedigt de principes van Natuurlijke Hygiëne en holisme. Theoretische en praktische voedingslessen, vormingsdagen en motivatiemomenten vormen de kern van de werking.